30/1-10

Sitter här och drygar ännu en lördagkväll..
Jag har inget liv.
Måste skaffa mig det!
Något mer..?
Jo, har varit på Väla idag med mamma, ganska trevligt faktiskt.
Jag fick 6 tröjor, 3 st bh, strumpor, leggings och en sjal.
Är rätt nöjd med det eftersom att jag nästan aldrig får kläder annars.
Nu ska jag fortsätta dryga eller kanske sova.
Ska upp tidigt i morgon - sjunga i kyrkan med Lia...får se hur det går.

For now.

FAN!

Okej, förlåt, men jag är så jävla sur, ledsen, besviken, känns fan som hela mitt hjärta har slitits ur min bröstkorg...bokstavligt talat. Fan, att bli sviken av två av sina närmaste vänner är bara så jävla jobbigt...
Vet inte riktigt om jag borde eller orkar berätta detta här.
Orkar - nej
Borde - antagligen inte
I alla fall inte just nu ..

26/1

Jag är helt slut!
Har varit på Vallåsen hela dagen och åkt skidor, väldigt roligt måste jag säga. I början gick det väl sådär, jag slängde mig nästan rakt in i skogen för att jag inte ville åka ner i diket(vilket är värst, skogen eller diket? ^o)), sen kommer Emma Stensson och trillar på mig för att hon inte kan stanna, känns bra? Det var nog det värsta som hände för det resulterade i att jag har fått ett blåmärke på rumpan, annars är det helt okej, kanske kommer få träningsvärk imorgon men det får vi ta då.
Nu har jag precis ätit och ska hoppa in och ta en efterlängtad dusch! Är faktiskt riktigt jobbigt att åka skidor, hahah.

Kram ;*

24/1 -10

Helloj!
Har tyvärr varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen, men skolan har börjat och massa saker händer! Dessutom tror jag att jag har gått och blivit förälskad på senaste tiden. Världens underbaraste och sötaste kille faktiskt.
Gårdagen bestod av städning, promenad och film med styvpappa, var faktiskt riktigt trevligt. The Keeper blev det, med Steven Segal, den var helt okej. Idag vaknade man nio och åkte till Erikslund och städade med mammas jobb, sen har man träffat Ricky, massa mys. Nu ska jag äta och imorgon är det skola igen, puss på't!

Kram ;*

RSS 2.0