internet tillbaka!

Efter några dagar utan internet har jag nästan blivit galen, det har kliat i fingrarna av lust att skriva av mig lite.
MEN, jag har städat mitt rum och fått lite ordning på annat bra. Känns riktigt trevligt faktiskt. Just nu sitter jag här i sängen och pratar i telefon samtidigt som jag skriver, det går förvånadsvärt bra faktiskt. Emil är otroligt lat om ni vill veta; Han orkar inte gå från soffan till sängen för att han är för trött men ändå klagar han på att han vill sova?
Och sen säger han att jag är snorunge, tack -.-'
Bara för att han är tönt :))
Nu ska jag kolla på film och sova.

Puss :)

nolife.se

Jag behöver närhet, jag behöver dig.
Jag ligger i min säng och läser Twilight för 3e gången.. Snacka om inget liv?
och vet ni varför jag läser dem? För att jag vill gråta, jag vill släppa ut alla känslor utan att behöver ljuga, jag kan säga att det beror på böckerna, för det är delvis sant.
Jag orkar inte vara utan honom längre, jag vill inte. Jag behöver honom.
Någon som hakar K-stad nu i veckan? Jag känner för att rymma, till pojken som är så fin.
Eller till Stp om ni hellre vill, till Jasse den lilla sötnosen. :D
Hon kommer antagligen till helgen, sen blir det Ekebo med Hanna på kvällen och sova över med henne hos någon, ingen annan som vill följa med? Hon tror att jag kommer bli uppraggad av nån kille och dissa henne så hon vill ha sällskap, dock tror jag inte själv på att detta kommer inträffa.
Nu ska jag gå upp med lite disk till köket och sen ska jag lägga mig i sängen och läsa igen, kommer inte kunna sova i natt heller för jag var uppe hela natten; hade kollat på "Last Destination" och sen skulle jag gå upp och hämta en banan, katten kom och ruskade på sig bakom mig så klockan i hans halsband plingar, herregud jag trodde att jag skulle göra i byxan så rädd jag blev!
Nej nu blir jag besviken på mig själv, jag har suttit här i en extra halvtimma. Jag måste diska!

Puss.

todays'

Klädsel: "wannabe emo" as I call it
Frisyr: fläta
Vill ha: pengar att ringa för på mobilen
Låt: Medina - Sagoland
Drog: mobilen / musik
Saknad: Jasse
Sjuka: snuva
Köp: inget
Godis: räknas 6 kanelbullar?
Attityd: trött/ledsen
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: "jag ska prata med emil ikväll igen, jag somnar lättare då"

Dagen har varit hyffsad.
Up's: Fint väder/varmt ute, "vikarie" på hemkunskapen, film på spanskan, ingen idrott och jag blev klar med arbetet på so:n
Down's: Han har inga pengar på mobilen, hon tror inte mig, lite allmänt pms som jag brukar ha, har varit trött och hängig sen i tisdags, haft ont i huvudet haft snuva och velat gå hem och sova hela dagen!
Nu ska jag verkligen plugga so för vi har prov i morgon och jag vill ha bra på det så mamma blir glad på mig!


puss och kram, skumbanan!


konfa/15

jag önskar mig(konfa);
klocka
armband
örhängen
pengar
jag önskar mig(15);
adidas tröja - svart med vita ränder eller rosa med vita ränder
pilates boll
pengar
egen designade tröjor
hoods
sims 3 de nya (y)

kom ihåg

► Play the moment..
▌▌Pause the memories..

Stop the pain..

◄◄ Rewind the happiness


Såna här inlägg kan ni bara ignorera, jag har bara dem för att det är fin text eller för att komma ihåg det jag skriver, jag orkar inte ha dem på bilddagboken eller skriva upp dem på lappar som sedan försvinner.


jag orkar inte bl0gga så mycket

I miss you and I just want you here.
All my life I've been waiting for you.
I need you like I need air to survive.
I need you like an heroinist needs her heroine.
I need you by my side to survive, I need to hear that you love me, need me and want me.
You are my love.
You are my drug.
You are my everything.

My happiness depends on you...

rand0m

DAGENS:
Klädsel: mjukt
Frisyr: uppsatt/flätat
Vill ha: kärlek
Låt: The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel (precis som alla andra dagar)
Drog: musik, mobilen och kaffe
Saknad: han
Sjuka: ingen
Köp: birkabulle
Godis: karameller
Attityd: trött/sur/ledsen
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: "fyfan vad jag grät i natt..."

Ska jag skriva fler såna här?
Själv tycker jag att det är lite intressant att veta sånt här om folk men jag är ju som jag är *smiile*
Nu sitter jag och pluggar spanska och lita annat smått och gott, äter upp mina sista karameller och ska gå upp till köket, det serveras strax pannkakor och sen ska jag dricka mer kaffe.

småland

Ja nu sitter jag i Småland och ugglar med ett übersegt mobilt bredband. Jag ska skriva lite på mitt svenska arbete och sen ska jag fika med min kära mormor.
Jag saknar redan alla i Skåne men det är skönt att komma iväg. Tur att man kan stänga in sig i en garderob med hög musik - annars hade jag blivit galen här...
Dessutom måste jag dölja min blogg, annars kollar mormor den .....
Hahaha, jag känner mig som en spion eller något.
Kommer hem på fredag gott folk, sakna mig inte för mycket när jag är borta (;

jag har redan börjat tvivla på dina känslor för mig, hur ska vi klara oss genom detta?


Kram snyggingar!

sorry!

Förlåt för dålig uppdatering den senaste veckan men jag har varit ganska upptagen; förra veckan var jag med Hanna på träning i tordags, träffade Alice(tror jag? Haha mitt dåliga minne ..), och Daniel. Sen stod jag och snackade med honom utanför Rönnehallen i en halvtimme. Träffade honom ett tag innan lägret i fredags också. Åkte på läger; så jäkla tråkigt det var... Ville bara hem till Daniel igen. Men har inte träffat honom sen dess och jag tvivlar på att vi ses innan fredag. Imorgon ska jag följa med på Hannas träning igen, kanske hinner snacka lite med honom på bussen dit.
Idag vid halv två sticker jag till stationen - ska möta min oh, så underbara klass! Vi drar till Helsingborg och kör femkamp. Är hemma vid halv sju kanske? Kommer bilder och sånt med tiden, får få folk skicka över msn och i skolan innan jag har alla. Det gäller ju att ha koll på vilka som hamnar på nätet ;)
Nu ska jag kanske gå och äta lite frukost, vaknade gör 40 minuter sen och satte mig vid datorn, det behövdes en rejäl uppdatering här kan jag ju tala om.

Ciao.

*sviken*

Det är en härlig känsla man får när man blir sviken av någon som man verkligen bryr sig om och älskar. När man litar på någon så väntar man inte sig att de ska såra en, även om det har hänt innan...
Jag saknar att vara liten, samtidigt som jag längtar efter att få växa upp.
Att vara tonåring suger, rent ut sagt, man blir sviken av såkallade vänner, killar och ibland familjen kan det kännas som; även om det inte alltid är så.
Jag har varit extremt glad hela dagen och så händer detta och jag börjar lipa som en barnunge. Mitt humör skiftar väldigt fort, även om jag vet att de flesta sakerna bara är på skoj så sårar de, det borde alla veta.

Jag vet inte riktigt var jag ville komma med denna texten, den blev inte så lång. Jag behövde väl bara skriva av mig lite.

toffsen

Jag kom precis på varför jag har satt upp håret i en toffs mitt uppe på huvudet *snillet här ja*; jag skulle tvätta håret, sen kom Richard ner och klagade på min disk så jag glömde bort vad jag skulle göra. Jag känner mig väldigt smart när det händer...

Love till er.

duktigt sara

Nu har jag faktiskt varit duktig; hade 8 glas och 2 koppar på mitt rum, Richard kom ner och sa till mig att jag skulle städa undan. Kom upp till en diskbänk full med ren, smutsig och halv-diskad disk, fylld diskmaskin som vart ren och lite annat smått. Plockade undan den rena disken och diskade den smutsiga. Så nu har jag varit duktig och nu ska jag vara mer duktig ochstäda mitt rum när nagellacket har torkat *thumbs up!*.
Nä nu ska jag nog skaffa mig ett ordentligt rum!

Kom på att det är läger med konfirmationen på fredag-lördag; måste köpa godis och burn eller liknande, mums!

Tihihi, jag är fin
.

RSS 2.0